Sobre nosaltres

¿Qui som?

L'ACAI és el cercle de Barcelona de la SEI.

La SEI (Societat Espanyola d'Il·lusionisme) és una associació sense ànim de lucre que l'objectiu de fomentar les activitats relacionades amb la màgia.

Aquí es reuneixen els socis i intercanvien opinions i coneixements, fan màgia, xerren i participen en les diferents activitats planificades per l'Associació.

Per poder accedir-hi cal ser soci o aspirant a soci de l'associació.

La SEI va ser fundada a Barcelona l'any 1943. Posteriorment els socis de diferents ciutats espanyoles van anar formant els diferents cercles.

En l'actualitat la SEI està formada per 26 cercles d'arreu d'Espanya, que són: Àlaba, Alacant, Barcelona, Bilbao, Burgos, Cantàbria, Ceuta, Còrdova, Gijon, Girona, Granada, Huelva, Osca, la Corunya, Logronyo, Madrid, Màlaga, Mallorca, Menorca, Navarra, Orense, Oviedo, Sant Sebastià, Sevilla, València i Valladolid.

¿Que fem?

El nostre objectiu és fomentar la màgia, i per fer-ho ens vam reunir els dilluns, dimarts i dijous de 18:30 a 22:00.

Les activitats de la SEI són d'accés exclusiu per a socis i aspirants, excepte els festivals i actuacions de màgia, que estan oberts a amics i familiars dels socis.

Els dilluns estan destinats fonamentalment a la màgia de prop: cartomàgia, micromàgia, monedes, etc. De 20:00 a 21:00, ens vam reunir a la Sala Pau Doménech on parlem de tècniques, de jocs, ens ajudem els uns als altres per millorar el que fem, i també fem les Olimpíades Màgiques.

Els dimarts estan dedicats a la màgia de saló i escena. En el teatre ens vam reunir de 20:00 a 21:00 per presentar jocs als col·legues, parlar de te, es de interès i ajudar als que vulguin millorar la seva màgia.

Els dijous són els dies que dediquem a activitats diverses: conferències, subhastes, xerrades temàtiques, actuacions, etc.

El nostre equip

David Valencia

David Valencia

President

Joan Bartolomé

Joan Bartolomé

Vicepresident

Arnau Cazes

Arnau Cazes

Secretari

-

-

Tesorer

Daniel Reza

Daniel Reza

Xarxes

-

-

Vocal sènior

Maria Altés

Maria Altés

Vocal júnior

Juan Martinez

Juan Martinez

Vocal júnior